Beste Hertog Jan liefhebber,

Afgelopen jaar heeft ons kroonjuweel een bijzondere mijlpaal bereikt, het 40-jarig jubileum. Op zaterdag 1 april 2023 vieren we het bestaan van dit bijzondere bier en de heerlijke smaakevolutie die het rijpen ervan teweegbrengt.

Jaren geleden ontdekte Gerard per toeval het rijpingsproces van Hertog Jan Grand Prestige, waarbij de smaak evolueert naar een prachtige oude portwijn en het koolzuur langzaam verdwijnt uit het bier. Sindsdien zijn we ons steeds meer gaan verdiepen in de rijping van dit bijzondere bier. Vele flessen liggen inmiddels te rijpen in onze kelder in Arcen of bij mensen thuis. Sinds 2017 rijpen we het kroonjuweel van Hertog Jan ook op houten vaten. Reden genoeg voor een speciale dag die volledig gewijd is aan Hertog Jan Grand Prestige. Wij zijn dan ook ontzettend blij om jullie weer te mogen verwelkomen op de Hertog Jan brouwerij in Arcen.

Speciale Grand Prestige
Gedurende de dag kun je onder andere een brouwerijrondleiding boeken die geheel in het teken staat van Grand Prestige. Verbreed je kennis over het brouwproces en ervaar de smaakevolutie van een gerijpte Grand Prestige.

Wegens grote interesse in het brouwerijbezoek en de beperkte capaciteit van de brouwerij is hier wel vooraf een aanmelding voor nodig

Uiteraard vinden er op deze dag nog verschillende andere activiteiten plaats op de brouwerij. Bezoek onze website voor meer informatie.

Het evenement zelf is voor iedereen toegankelijk en de toegang hiervan is gratis. Zet jezelf op aanwezig op het Facebook evenement zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste informatie

Graag verwelkomen we je op zaterdag 1 april op de brouwerij in Arcen.

Met vriendelijke groet,
Team Hertog Jan