WITTE RAAF, EENMALIG OPNIEUW GEBROUWEN

Beste Hertog Jan liefhebber,

Ter gelegenheid van de Week van het Nederlandse Bier hebben we samen met de Bronckhorster Brewing Company het eerste Nederlandse Witbier opnieuw gebrouwen. Witte Raaf keert tijdelijk terug op Nederlandse bodem.

Mede door de natuurlijke gisting krijgt het een verfrissende, karakteristieke eigen geur en smaak. Daardoor blijft het net als vroeger ‘Zeldzaam Lekker Witbier’.

WEEK VAN HET NEDERLANDSE BIER

Nederlandse brouwerijdagen

Uiteraard zal de brouwerij voor bezoekers geopend zijn tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen van 24 t/m 26 mei. Tijdens de rondleiding van een uur krijg je dit keer natuurlijk het exclusieve Witte Raaf witbier te proeven. Tevens maakt iedere bezoeker dit weekend kans op één van de 10 Grand Prestige 75cl flessen uit 2014.

boek hier je rondleiding

Win een Arcen Arrangement bij het genootschap

Maak kans op een compleet verzorgd Arcen arrangement bij alle leden van het Genootschap van Hertog Jan. Dit arrangement bestaat uit een overnachting inclusief ontbijt, een diner inclusief speciaalbieren en natuurlijk een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Bestel in de actieperiode 2 Hertog Jan speciaalbieren, vul het formulier in en blijf op de hoogte van de actie.

Bekijk alle deelnemende zaken en actievoorwaarden hier